सरद डायरि । मंगलबार, जेठ ३०, २०६९
आज पुर्व तयारि अनुसार नै, थसेस जापानद्धारा आयोजना हुन गईरहेको (आगामि जुलाई १५, आईतबार) बनभोज (बार्बेक्यु) कार्यक्रमको ब्यहोरा जापानको क्रियाशील मेडियाहरुमा प्रकाशन भयो ।
जुन तलतिर जस्ताको तस्तै.....
निमन्त्रणा । निमन्त्रणा ।। निमन्त्रणा ।।।
थसेस जापानद्धारा प्रत्येक बर्ष आयोजना हुने “समर बार्बेक्यु (बनभोज) कार्यक्रम” यस बर्ष पनि टोक्योको समुन्द्र नजिकैको हरियाली मनोरम दृष्यालोवकन संगै उत्कृष्ठ र गुणस्तरिय मासुको परिकार तथा विविध खेलकुद एवं मनोरञ्जनात्मक कार्यक्रमका साथ तपसिल मिति, समय र स्थानमा जापानबासि थकाली परिवार तथा आम नेपाली दाजु भाई, दिदी बहिनीहरुमा हार्दिक स्वागत गर्दछौं ।
गुणस्तरिय एवं उत्कृष्ट मासुको परिकारहरु
बिफ (牛, BEEF)
●लोकल ज्यो कारुवि-国産上カルビ-Kalbi
●होरुमोन-ホルモン- Hormon
●रोस्-ロース-Roast
●हारामी-ハラミ-Harami
●बारा-バラ-Bara आदि
पोर्क (豚, PORK)
आज पुर्व तयारि अनुसार नै, थसेस जापानद्धारा आयोजना हुन गईरहेको (आगामि जुलाई १५, आईतबार) बनभोज (बार्बेक्यु) कार्यक्रमको ब्यहोरा जापानको क्रियाशील मेडियाहरुमा प्रकाशन भयो ।
जुन तलतिर जस्ताको तस्तै.....
थसेस जापानद्धारा प्रत्येक बर्ष आयोजना हुने “समर बार्बेक्यु (बनभोज) कार्यक्रम” यस बर्ष पनि टोक्योको समुन्द्र नजिकैको हरियाली मनोरम दृष्यालोवकन संगै उत्कृष्ठ र गुणस्तरिय मासुको परिकार तथा विविध खेलकुद एवं मनोरञ्जनात्मक कार्यक्रमका साथ तपसिल मिति, समय र स्थानमा जापानबासि थकाली परिवार तथा आम नेपाली दाजु भाई, दिदी बहिनीहरुमा हार्दिक स्वागत गर्दछौं ।
गुणस्तरिय एवं उत्कृष्ट मासुको परिकारहरु
बिफ (牛, BEEF)
●लोकल ज्यो कारुवि-国産上カルビ-Kalbi
●होरुमोन-ホルモン- Hormon
●रोस्-ロース-Roast
●हारामी-ハラミ-Harami
●बारा-バラ-Bara आदि
पोर्क (豚, PORK)
●बुता बारा-豚バラ-Pork Bara
●बुता रोस्-豚ロース-Pork Roast
●स्पेरिवु-豚スペリブ- Spareribs आदि
चिकन (チキン, CHICKEN)
●टेबासाकि-手羽先-Chicken Wing
●सुनागिमो-砂肝-Sunagimo
●रेबा-レバー-Liver
●नानकोचु-軟骨-Nankotsu आदि
कार्यक्रमको बिस्तृत बिवरण
मिति : जुलाई १५, २०१२ (आईतबार)
समय : विहान १०:०० देखी दिउसो १५:०० सम्म
स्थान : तोरिचु युमेनो सिमा कोएन
स्टेशन : सिन्किबा – स्टेशनबाट १० मिनेट मात्र (सवओए युराकुच्यो लाईन, जेआर केईयो लाईन, जेआर रिन्काई लाईन)प्रवेश शुल्क : ३,००० येन (महिला) र ३,५०० येन (पुरुष)
(पेय पदार्थको भरिपुर ब्यबस्थापन सहित निर्धारित समयमै शुरुआत गरि अन्त गरिनुको साथै प्राविधिक कारण परिकारहरुको थपघट हुन सक्ने )
अनुरोधकर्ता
अध्यक्ष–शरद कुमार: ०९०-२३१९-००२७
संयोजक–नपेन्द्र: ०९०-४५९३-५२०८
सहसंयोजक–कियोहिको: ०७०-५५९२-३५२७
थप सहयोग सम्पर्कको लागि
सन्तोषी: ०८०-३४४०-८४३९
धन: ०९०-९८१९-७२५७
अनिल: ०८०-५४८७-३१८३
दिपक: ०८०-५४८६-८५५३
राजु: ०८०-४१७४-८५५३
●बुता रोस्-豚ロース-Pork Roast
●स्पेरिवु-豚スペリブ- Spareribs आदि
चिकन (チキン, CHICKEN)
●टेबासाकि-手羽先-Chicken Wing
●सुनागिमो-砂肝-Sunagimo
●रेबा-レバー-Liver
●नानकोचु-軟骨-Nankotsu आदि
कार्यक्रमको बिस्तृत बिवरण
मिति : जुलाई १५, २०१२ (आईतबार)
समय : विहान १०:०० देखी दिउसो १५:०० सम्म
स्थान : तोरिचु युमेनो सिमा कोएन
स्टेशन : सिन्किबा – स्टेशनबाट १० मिनेट मात्र (सवओए युराकुच्यो लाईन, जेआर केईयो लाईन, जेआर रिन्काई लाईन)प्रवेश शुल्क : ३,००० येन (महिला) र ३,५०० येन (पुरुष)
(पेय पदार्थको भरिपुर ब्यबस्थापन सहित निर्धारित समयमै शुरुआत गरि अन्त गरिनुको साथै प्राविधिक कारण परिकारहरुको थपघट हुन सक्ने )
अनुरोधकर्ता
अध्यक्ष–शरद कुमार: ०९०-२३१९-००२७
संयोजक–नपेन्द्र: ०९०-४५९३-५२०८
सहसंयोजक–कियोहिको: ०७०-५५९२-३५२७
थप सहयोग सम्पर्कको लागि
सन्तोषी: ०८०-३४४०-८४३९
धन: ०९०-९८१९-७२५७
अनिल: ०८०-५४८७-३१८३
दिपक: ०८०-५४८६-८५५३
राजु: ०८०-४१७४-८५५३
बुद्धि: ०९०-३५०६-३४११
हेमन्त: ०९०-२९११-९६७८
सञ्जिव: ०८०-६५९६-३५९३
घनश्याम: ०९०-८१७४-७८६०
हिक्मत: ०९०-६४७३-१४३७
अरुण: ०८०-६५६३-३७३२
राजकुमार: ०८०-४२९०-३१९९
जिवन: ०८०-४२०४-३५६४
सुमन: ०८०-४६७८-०७६५
लेनिन: ०८०-६५८६-५००३
आयोजक एनपिओ होजिन थकाली सेवा समिति, जापान
No comments:
Post a Comment