सरद डायरि । बिहिबार, जेठ ३०, २०७०
थकाली सेवा समिति जापानको बार्षिकि कार्यक्रम अनुसार यहि आउदो जुलाई १४ तारीख आईतबारका दिन आयोजना गर्न गईरहेको समर वार्वेक्यु(बनभोज) कार्यक्रम को बिज्ञापन तथा लिफ्लेटहरु सम्बन्धित मेडियामा प्रकाशन एवं बितरण गरियो ।
गत हप्तादेखी नेपालीहरुको बिभिन्न कार्यक्रममा र थकाली परिवारहरुलाई २०० प्रति चिरासिहरु बितरण गर्दै सामाजीक संञ्जाल तथा अनलाईनहरुमा आज बिज्ञापन दिईयो ।
जुन तलतिर जस्ताको तस्तै....
●लोकल ज्यो कारुवि-国産上カルビ-Kalbi●होरुमोन-ホルモン- Hormon
●रोस्-ロース-Roast ●हारामि-ハラミ-Harami●बारा-バラ-Bara आदि
पोर्क (豚, PORK)
●बुटा बारा-豚バラ-Pork Bara
●बुटा रोस्-豚ロース-Pork Roast
●स्पेरिवु-豚スペリブ- Spareribs
चिकन (チキン,CHICKEN)
●टेबासाकि-手羽先-Chicken Wing
●सुनागिमो-砂肝-Sunagimo
●रेबा-レバー-Liver
●नानकोचु-軟骨-Nankotsu आदि
कार्यक्रमको बिस्तृत बिवरण
मिति : जुलाई १४, २०१३ (आईतबार)समय : विहान ११:०० बजे देखी, दिउसो १६:०० बजे सम्म
स्थान : तोरिचु युमेनो सिमा कोएन (गत बर्षको स्थान)
अनुरोधकर्ता
संयोजक–अनिल: ०९०-१२५४-१६४३, सहसंयोजकहरु–कियोहिको: ०७०-५५९२-३५२७, राजकुमार : ०८०-४२९०-३१९९, सञ्जिब: ०८०-६५९६-३५९३, थप सहयोग सम्पर्कको लागि
बुद्धि: ०९०-३५०६-३४११, दिपक: ०९०-५४३५-८७८९, हेमन्त: ०९०-२९११-९६७८, लेलिन: ०८०-६५८६-५००३, गिरि: ०९०-६४६९-८१०५,
अरुण: ०८०-६५६३-३७३२, तिर्थ: ०८०-३५२२-५३४४, वकिल: ०९०-९९१५-२०४४, अमुल: ०८०-६५२०-७७५९,
दिपक: ०८०-५४८६-८५५३, राजु: ०८०-५४८३-८५५३, शशि: ०८०-५४६४-५५८०
थकाली सेवा समिति जापानको बार्षिकि कार्यक्रम अनुसार यहि आउदो जुलाई १४ तारीख आईतबारका दिन आयोजना गर्न गईरहेको समर वार्वेक्यु(बनभोज) कार्यक्रम को बिज्ञापन तथा लिफ्लेटहरु सम्बन्धित मेडियामा प्रकाशन एवं बितरण गरियो ।
गत हप्तादेखी नेपालीहरुको बिभिन्न कार्यक्रममा र थकाली परिवारहरुलाई २०० प्रति चिरासिहरु बितरण गर्दै सामाजीक संञ्जाल तथा अनलाईनहरुमा आज बिज्ञापन दिईयो ।
जुन तलतिर जस्ताको तस्तै....
निमन्त्रणा । निमन्त्रणा ।। निमन्त्रणा
।।।
थसेस
जापानद्धारा प्रत्येक बर्ष आयोजना हुने “समर बार्बेक्यु (बनभोज) कार्यक्रम,
यस बर्ष पनि टोक्योको समुन्द्र नजिकैको हरियाली मनोरम दृष्यालोवकन संगै उत्कृष्ठ र
गुणस्तरिय मासुको परिकार तथा विविध खेलकुद एवं मनोरञ्जनात्मक कार्यक्रमका साथ तपसिल
मिति, समय र स्थानमा हार्दिक स्वागत गर्दछौं ।
गुणस्तरिय एवं उत्कृष्ट मासुको परिकारहरु
बिफ (牛, BEEF)●लोकल ज्यो कारुवि-国産上カルビ-Kalbi●होरुमोन-ホルモン- Hormon
●रोस्-ロース-Roast ●हारामि-ハラミ-Harami●बारा-バラ-Bara आदि
पोर्क (豚, PORK)
●बुटा बारा-豚バラ-Pork Bara
●बुटा रोस्-豚ロース-Pork Roast
●स्पेरिवु-豚スペリブ- Spareribs
चिकन (チキン,CHICKEN)
●टेबासाकि-手羽先-Chicken Wing
●सुनागिमो-砂肝-Sunagimo
●रेबा-レバー-Liver
●नानकोचु-軟骨-Nankotsu आदि
कार्यक्रमको बिस्तृत बिवरण
मिति : जुलाई १४, २०१३ (आईतबार)समय : विहान ११:०० बजे देखी, दिउसो १६:०० बजे सम्म
स्थान : तोरिचु युमेनो सिमा कोएन (गत बर्षको स्थान)
स्टेशन
: सिन्किबा – स्टेशनबाट १० मिनेट
मात्र (सवओए युराकुच्यो लाईन, जेआर केईयो लाईन, जेआर रिन्काई लाईन)
प्रवेश शुल्क : ३,००० एन (महिला) र ३,५०० एन (पुरुष)
प्रवेश शुल्क : ३,००० एन (महिला) र ३,५०० एन (पुरुष)
(पेय पदार्थको भरिपुर ब्यबस्थापन सहित निर्धारित
समयमै शुरुवात गरि अन्त गरिनुको साथै प्राविधिक
कारण परिकारहरुको थपघट हुन सक्ने )
संयोजक–अनिल: ०९०-१२५४-१६४३, सहसंयोजकहरु–कियोहिको: ०७०-५५९२-३५२७, राजकुमार : ०८०-४२९०-३१९९, सञ्जिब: ०८०-६५९६-३५९३, थप सहयोग सम्पर्कको लागि
बुद्धि: ०९०-३५०६-३४११, दिपक: ०९०-५४३५-८७८९, हेमन्त: ०९०-२९११-९६७८, लेलिन: ०८०-६५८६-५००३, गिरि: ०९०-६४६९-८१०५,
अरुण: ०८०-६५६३-३७३२, तिर्थ: ०८०-३५२२-५३४४, वकिल: ०९०-९९१५-२०४४, अमुल: ०८०-६५२०-७७५९,
दिपक: ०८०-५४८६-८५५३, राजु: ०८०-५४८३-८५५३, शशि: ०८०-५४६४-५५८०
प्राथी
अध्यक्ष–शरद कुमार: ०९०-२३१९-००२७
अध्यक्ष–शरद कुमार: ०९०-२३१९-००२७
आयोजक
एनपिओ होजिन थकाली सेवा समिति, जापान
एनपिओ होजिन थकाली सेवा समिति, जापान
VENUE
No comments:
Post a Comment